cabinquest.us

a service for privately owned vacation properties

Jul i landet Craft Fair

without comments

Jul i landet Craft Fair

Konsekvent dømt en av de beste håndverket messer i USA, jule i landet Craft Fair bringer hundrevis av topp håndverkere til Hamburg Fairgrounds i New York State. I løpet av året arrangøren reiser landet for å finne den øverste håndverkere for showet. Fire hundre håndverkere fra 27 stater (pluss Canada) presentere sine varer til ca 50 000 besøkende i løpet av fire dager.

Bredden av elementer som tilbys er foreslått av den omfattende listen over kategorier på messens hjemmeside fra baby elementer til ullvarer, i form av keramikk, lampeskjermer, gås klær (vattert stk), porselen, primitiver, skifer og smijern. Jul i landet har blitt kåret til en Craft Show i landet ved Sunshine Artists. I over 24 år Premier Kampanjer er dedikert til å presentere den høyeste kvalitet kunst og designer lage show i Nord-Amerika. Grunnlagt i 1984, Sally og Ed Kaczynski fokus på kvalitet hjalp dem vokse Premier Kampanjer for å inkludere fire show, tre av dem har vært rangert blant de 100 beste show i Amerika av Sunshine Artist magazine.Canada Goose Jakke,Norge,Victoria,salg,outlet,nettbutikk Kjøp Canada Goose Parker

Siden 1998, deres signatur showet Christmas in the Country, er det eneste showet i landet til å bli rangert blant de fem beste i Amerika hvert år. Showet har blitt rangert på toppen To siden 2004 og hvert år trekker mer enn 50.000 deltakere. Ferie shopping bare ville ikke være den samme uten julen i landet! Med 400 håndverkere fra 25 stater, to kanadiske provinser, Tyskland og Storbritannia, er det et utrolig utvalg av noen av de beste håndverk i verden. Showet har et av Norges største utvalg av designer håndverk og kunst av noen show i verden. Det inkluderer håndlagde smykker, keramikk, skulpturer, møbler, lys, unike billedvev håndvesker, elegante julepynt og tradisjonelle amerikanske sleder.

Jul i landet bærer julestemning også. Premier Kampanjer har hjulpet heve nesten $ 1.2 millioner for vestlige New York veldedige organisasjoner. Og nesten alle vis arbeidere frivillig sin tid, tjene penger for sine spesielle veldedighetsorganisasjoner. Jul i landet tilbyr konsistent kvalitet rangert på topp fem-show i løpet av de siste ti årene av Sunshine Artist Magazine, et ledende håndverk handel publikasjon. samt sørlige Ontario. Showet plassering på Fairgrounds i Hamburg, NY, like ved Interstate 90, gjør det til en enkel kjøretur fra Cleveland, Pittsburgh, Rochester og Toronto.

Written by steve@cabinquest.us

May 14th, 2010 at 2:20 am

Posted in Website Marketing

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.